2012-04-20

Ny och omplanteringar

Idag planterade jag en och annan pelargon från Odla ca 24st. Krukade även om en av krukorna med Riddarsporrarna vart en massa småkrukor. På bilden ser man även pluggboxarna som måste tacklas ser inte fram emot att plantera om svär på att jag satte ett frö i varje men det är massor i vissa, har kommit fram till att Mangoldens fröer är ihopklissade så det är flera i varje.

Snöade ikväll igen så det vart vitt på backen, trist men sant, hoppas på lite varmare väder imorgon. Det spirar på i marken, så härligt att gå en runda och inspektera vad som tittar upp. Krokusen gillar inte när det blir kallt väder igen så den slokar, Hundtandsliljorna har börjat visa sig, dom får så läckra blad i början. Det som är grönast är Jättevallmon fina ruggar redan hos vissa.

Håller på och planerar hur jag ska göra för att få bort E14 och dess buller, ska troligen sätta upp en häck med Brabanten blir minst 120 plantor så jag letar efter bästa stället att köpa på, kan bli ända upp till 200 plant om jag gör ordentligt med lite på sidorna, men funderar på andra växtval också vi får se hur det blir tillslut.

Ska försöka mig på en ritning har lite svårt att få det så där snyggt som dom brukar få till det när man ser ritningar på trädgårdar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar