2012-03-20

Småplanten växer


Härligt det är med sådder, synd bara att dom bor på ovanvåningen, man har lite sämre koll på dom då, det är bättre att ha dom där man är hela tiden.

Gaillardian har ca 99% grott 4 småttingar strök dock med när jag var bortrest och det vart lite torrt.

Echinacean har grott lite sämre har nog blivit lite torrt där med, får kanske så lite till. Har blött upp och lagt på locket på pluggboxen får se om det hjälper något frö till att gro.

2012-03-17

Nu börjar man arbeta i trädgården igen!!!


Äntligen kan man börja arbeta i trädgården igen, har klippt lite pilbuskage tidigare även rosenhallon gallrades ur försökte ta alla grenar där det hade blommat året innan, lite osäker på om man ska korta in men gör inte det nu.

Planterade fröna (Vita Riddarsporrar) som legat i kylskåpet och alla hade grott ojoj, hoppas det går bra, de var någon cm långa de flesta.

Pluggboxarna växer på bra har ingen extrabelysning tror nästan att 100% grodde men har tappat några enstaka pluggar då dom torkade upp lite för mycket någon gång.

Tog och klippte ett av de gamla äppelträden hoppas man gjorde mer nytta än skada men jag tror faktiskt att det vart rätt ok. Tyvärr är den lite felskuren sedan tidigare.

Enstaka vårblommor börjar titta upp, i förra veckan var allt täckt med snö men nu är rabatterna framme.